تاثیر متفاوت کرونا بر بدن بچه ها و بزرگسالان

به گزارش مجله یک کامپیوتر، پژوهشگران چینی در مطالعه اخیرشان دریافته اند علائم اولیه کووید 19 مانند تب، استفراغ و اسهال در بچه ها مبتلا به بیماری نسبت به بزرگسالان بیشتر است و معمولاً سه تا چهار روز پس از درمان بهبود می یابند.

تاثیر متفاوت کرونا بر بدن بچه ها و بزرگسالان

به گزارش خبرنگاران از ایسنا، تحقیقات چندانی در خصوص بچه ها مبتلا به بیماری کووید 19 انجام نشده است اما مطالعه جدید پژوهشگران چینی چشم انداز تازه ای از تشخیص زودتر و کنترل بیماری کووید 19 در بچه ها ارائه داده و می تواند به پزشکان در تشخیص زودتر این بیماری در بچه ها یاری کند.

این مطالعه توسط گروهی از پژوهشگران چینی به سرپرستی زیهویی ژو از بیمارستان دانشگاه شیان جیائوتونگ انجام شد و طی آن محققان چینی داده های بالینی 34 کودک بیمار مبتلا به کووید 19 بین 27 ژانویه و 23 فوریه را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

سن این بیماران یک ماه تا 12 سال بود و در چهار بیمارستان در چین بستری بودند. خصوصیات بالینی و اپیدمیولوژیکی بیماران براساس داده های جمعیت شناسی، تاریخچه پزشکی، آزمایش های صورت گرفته، یافته های رادیولوژی و اطلاعات درمانی مورد آنالیز نهاده شد.

از بین بیمارانی که مورد مطالعه نهاده شدند، 14 نفر پسر و 20 نفر دختر بودند. در این بین، 18 درصد از بیماران دارای علائم خفیف کووید 19 و 82 درصد دیگر دارای علائم متوسط این بیماری بودند.

برخلاف بیماران بالغ، تب و سرفه شایع ترین علائم اولیه در بچه ها مبتلا به این بیماری بود و بیماران معمولاً طی 3 تا 4 روز پس از درمان بهبود یافته بودند.

محققان دریافتند کدورت شیشه مات در بیمار بزرگسالان شایع است. اما این کدورت در کوکان بیمار نادر بود. در رادیولوژی، نمای گراند گلاس یا کدورت شیشه مات (Ground-glass opacity) یک یافته غیراختصاصی در سی تی اسکن است که به شکل یک کدورت مه آلود خود را نشان می دهد و ساختارهای زیرین خود، برونش ها و عروق ریوی، را نامشخص نمی سازد.

این نما نشان دهنده پرشدگی قسمتی از فضاهای هوایی ریه ها توسط اگزودا یا ترانسودا است، همچنین می تواند به دنبال ضخیم شدگی بینابینی ریه ها یا بر روی هم خوابیدن بخشی از کیسه های هوایی ریه نیز ایجاد شود.

علاوه بر این بچه ها بیمار اغلب برای مدت زمان نسبتاً کوتاهی در بیمارستان بستری بودند. همه این بچه ها بیمار پس از مدت کوتاهی بستری در بیمارستان، مرخص شدند و تنها در بعضی موارد بچه ها تنها 10 روز در بیمارستان بستری بودند و پس از آن مرخص شدند.

محققان هیچ مدرکی در خصوص انتقال این بیماری از بچه ها به بزرگسالان پیدا نکردند. اما آنها هشدار دادند که سیاستگذاران باید خطر انتقال خوشه ای این بیماری در خانواده هایی که بچه ها آنها مبتلا به این ویروس هستند را در نظر داشته باشند و تصمیم هایی برای جلوگیری و کنترل اپیدمی اتخاذ نمایند.

دکتر دیمیتار مارینوف، استادیار گروه بهداشت و اپیدمیولوژی دانشگاه پزشکی وارنا در بلغارستان گفت: شایع ترین علائم در بچه ها مبتلا به این بیماری همانند بزرگسالان همچنان تب است اما علائم دیگر مانند سرفه مرطوب، استفراغ و اسهال در بچه ها مبتلا بسیار بیشتر از بزرگسالان است. سرفه در بزرگسالان مبتلا به این بیماری معمولاً خشک است و بزرگسالان به ندرت دچار استفراغ می شوند. این مطالعه یک بار دیگر غیرقابل پیش بینی بودن این بیماری را نشان داد.

دکتر تینا چوپرا استاد بیماری های عفونی دانشکده پزشکی دانشگاه ایالتی وین اضافه کرد: مطالعه جدید این واقعیت را نشان می دهد که نکات زیادی در خصوص پاتوژن موجود در این بیماری وجود دارد که ناشناخته است و نکات بسیاری وجود دارند که می بایست مورد آنالیز قرار گیرند. آنچه جالب است این است که بچه ها [آنالیز شده در این مطالعه] بر خلاف بزرگسالان مبتلا به این بیماری علائم شدید این بیماری را نداشتند و بیشتر آنها علائم خفیف یا متوسط داشتند.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

datapad.ir: دیتاپد، با مجله فناوری و تخصصی رایانه از همه چیز سر در بیاورید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 34425

به "تاثیر متفاوت کرونا بر بدن بچه ها و بزرگسالان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر متفاوت کرونا بر بدن بچه ها و بزرگسالان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید