طرز تهیه سالاد نیسواز فرانسوی

به گزارش وبلاگ 20 بکس، سالاد یکی از بهترین ایده ها برای یک شام سبک و تابستانی است. این بار یک سالاد تابستانی خوش طعم و سبک درست کنید.

طرز تهیه سالاد نیسواز فرانسوی

به گزارشسالاد نیسواز فرانسوی را میتوانید به عنوان شامی سبک میل نمایید و با راه کار های زیر طرز تهیه آن را به سادگی یاد بگیرید.

سیب زمینی ریز 500 گرم

لوبیا سبز 112 گرم

کره نرم شده 3 قاشق غذاخوری

کنسرو ماهی در روغن زیتون 3 قوطی

تخم مرغ آب پز شده 4 عدد

کاهو به مقدار لازم

زیتون به مقدار لازم (دلخواه)

گوجه فرنگی 3 عدد

روغن کانولا یک پیمانه

سرکه سفید یک چهارم پیمانه

سرکه سیب یک چهارم پیمانه

سس خردل 2 قاشق چایخوری

سیر رنده شده یک حبه عظیم

پودر خردل یک چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل و پوست لیمو به اندازه کافی

تمامی مواد سس را با هم ترکیب و در غذاساز مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.

برای تهیه سالاد، سیب زمینی ها را در آب نمک آب پز کنید.

لوبیا را نیز به مدت 4 دقیقه در آب بجوشانید.

سیب زمینی را برش بزنید و در 2 قاشق غذاخوری کره، نمک و فلفل تفت دهید.

با باقی مانده کره، لوبیا سبز را تفت دهید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

تخم مرغ و گوجه فرنگی ها را برش بزنید.

سسی را که تهیه نموده اید، به میزان کافی به کنسرو ماهی اضافه کنید. در صورت احتیاج نمک و فلفل هم اضافه کنید.

کاهو را روی ظرف پهن کنید و تمامی مواد را به سلیقه خود بچینید و با سس سرو کنید.

منبع: خراسان نیوز

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه سالاد نیسواز فرانسوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد نیسواز فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید