طرز تهیه پیتزا مرغ و اسفناج لقمه ای (پیتزا جیبی)

به گزارش مجله یک کامپیوتر، برای تهیه پیتزا خانگی متفاوت به جای پهن کردن خمیر به صورت گرد، پیتزا جیبی تهیه کنید. با طرز تهیه پیتزا مرغ و اسفناج یا پیتزا جیبی آشنا شوید.

طرز تهیه پیتزا مرغ و اسفناج لقمه ای (پیتزا جیبی)

سرویس آشپزی - شاید بتوان گفت پیتزا محبوب ترین فست فود جهانست و شاید کم تر کسی پیدا بگردد که به طور کلی پیتزا دوست نداشته باشد. گفته می گردد که اولین پیتزا در ایتالیا و در شهر ناپل تهیه شده اما امروز این غذای خوشمزه و پرکالری جای خود را در دل مردم سرتاسر جهان باز نموده است.

پیتزا به شکل امروزی، تنوع بسیار بالایی دارد. شامل پیتزا گوشت و قارچ، پیتزا پپرونی، پیتزا سبزیجات، پیتزا مارگاریتا و ... از جمله پیتزاهای محبوب و مرسوم امروزی در سرتاسر جهان هستند.

آنچه در تهیه انواع پیتزاها مشترک است، استفاده از خمیری پیتزای نازک به همراه پنیر پیتزا است و مواد دیگر بسته به سلیقه از سوسیس و کالباس گرفته تا سس گوجه فرنگی و گوشت و ... متفاوت هستند.

پیتزا را داخل فر یا ماکروفر طبخ می نمایند تا هم خمیر آن به خوبی پخته گردد و هم مواد روی آن برشته شده و پنیر روی آن نیز طلایی گردد و در صورتی که فر در دسترس نبود، می توان پیتزا را روی گاز نیز طبخ کرد.

پیتزا را همواره به صورت گرد و نهایتا مربع دیده ایم اما شکل ظاهری پیتزا می تواند چیزی به جز این اشکال سنتی و کلیشه ای باشد.پیتزا رولی و پیتزا قیفی نمونه های جالبی از تنوع در پخت پیتزا هستند که شکل ظاهری این غذا را جذاب تر و متفاوت تر از همواره می نمایند.

به جز این دو مورد نوع جالب و بسیار ساده تری نیز هست که به آن پیتزا جیبی گفته می گردد. این پیتزا مانند دیگر پیتزاها با مواد دل خواه پر می گردد که در اینجا ما نمونه ای از آن با استفاده از مرغ و اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ و اسفناج لقمه ای (پیتزا جیبی)

خمیر پیتزا450 گرم
سینه مرغ پخته 1 پیمانه
اسفناج خردشده2 پیمانه
پنیر پیتزا یا موزارلا2/3 پیمانه
سس مارینارا1 پیمانه
سوسیس (دل خواه) 1/3 پیمانه
پنیر پارمزان1/4 پیمانه
تخم مرغ1 عدد
شیر 1 ق غذاخوری
اوریگانو، آویشن یا ادویه پیتزا1/2 ق چای خوری

طرز تهیه پیتزا مرغ و اسفناج لقمه ای (پیتزا جیبی)

  1. ابتدا خمیر پیتزا را با یکی از این دستورها تهیه نموده و کنار بگذارید: خمیر جادویی پیتزا، خمیر پیتزا ایتالیایی، خمیر پیتزا فوری، خمیر پیتزا خانگی.
  2. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا حسابی داغ گردد.
  3. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  4. خمیر پیتزا را به شکل مستطیلی در ابعاد 20 در 30 پهن کنید.
  5. مستطیل خمیری را ابتدا از وسط به دو نیم تقسیم نموده و بعد از این دو مستطیل باریک، 6 مربع 10 سانتی درآورید.
  6. داخل یک کاسه عظیم، سینه مرغ پخته و ریش ریش شده را با سوسیس های حلقه حلقه، اسفناج خردشده، پنیر و نیمی از سس مارینارا مخلوط کنید.
  7. روی گوشه هر یک از تکه های خمیر مقداری از این مخلوط مالیده و نیمه دیگر را خالی بگذارید. این نیمه خالی قرار است روی نیکه دیگر را بپوشاند.
  8. تخم مرغ و شیر را با هم خوب مخلوط کنید و با استفاده از برس، مقداری از این مخلوط روی لبه های خمیر بمالید.
  9. قسمت خالی خمیر را روی مواد قرار داده و با نوک انگشت به آرامی فشار دهید تا لبه های خمیر به خوبی بهم بچسبند و مواد موقع پخت بیرون نریزند.
  10. مثلث ها را روی کاغذ روغنی کف سینی فر بچینید و از مخلوط تخم مرغ و شیر با برس روی هر یک مقداری بمالید.
  11. حالا با دست مقداری پنیر پارمزان روی هر یک از پیتزاها بریزید.
  12. سینی را داخل فر قرار داده و به مدت 2 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد پیتزاها را بپزید.
  13. وقتی روی خمیر پخته شد و پنیرها آب شدند، پیتزا مرغ و اسفناج یا پیتزا جیبی شما آماده است.
پیتزاها را از فر بیرون آورده و با مقداری ادویه پیتزا یا اوریگانو و سس مارینارا تزیین و سرو کنید. نوش جان.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

datapad.ir: دیتاپد، با مجله فناوری و تخصصی رایانه از همه چیز سر در بیاورید.

منبع: setare.com
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 41148

به "طرز تهیه پیتزا مرغ و اسفناج لقمه ای (پیتزا جیبی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا مرغ و اسفناج لقمه ای (پیتزا جیبی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید