طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی

به گزارش مجله یک کامپیوتر، کباب برنجی یکی از غذا های سنتی استان خراسان رضویی می باشد که ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می شود. تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ایست، اما با یک رسپی متفاوت.

طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی

مواد لازم:

گوشت: 500 گرم

برنج: ⅕ پیمانه

روغن: 1 پیمانه

آرد: 1 پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

پیاز: 2 عدد

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت:

برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم.

سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم.

سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه می کنیم.

روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم.

در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

datapad.ir: دیتاپد، با مجله فناوری و تخصصی رایانه از همه چیز سر در بیاورید.

منبع: گردشبان
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 35123

به "طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید