طرز تهیه انواع لازانیا

به گزارش مجله یک کامپیوتر، در سایت خبرنگاران، طرز تهیه خمیر لازانیا، سس سفید لازانیا یا سس بشامل، لازانیا با گوشت، لازانیا با مرغ و اسفناج، لازانیا بدون فر و ... را بخوانید.

طرز تهیه انواع لازانیا

سرویس آشپزی - لازانیا یکی از مشهورترین غذاهای ایتالیایی است که امروزه در همه کشورهای جهان به روش های کم وبیش متفاوتی تهیه می شود. لازانیا از لایه های سه گانه پاستا ورقه ای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده که انواع مختلفی داشته و معمولا در فر طبخ می شود؛ اما در صورتی که اجاق گاز فر دار یا ماکروفر در دسترس نداشته باشید، این غذای لذیذ را می توانید روی گاز نیز تهیه کنید.

یکی از ویژگی هایی که لازانیا دارد این است که دست شما در تهیه آن باز است و می توانید برای مواد میانی آن از مواد متنوعی استفاده کنید. برای مثال سس لازانیای اصیل ایتالیایی شامل گوشت چرخ کرده، رب و ادویه است، اما در صورتی که گیاه خوار باشید، می توانید یکی از انواع لازانیا گیاهی که با استفاده از اسفناج، قارچ و... تهیه می شود را بپزید و از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.

در سایت خبرنگاران مجموعه ای کامل و متوع از انواع روش های تهیه لازانیا برای شما فراهم شده است که می توانید با توجه به مواد و وسایلی که در دسترس دارید و همچنین سلیقه شخصی خود، از هر یک از این روش ها که دوست داشته باشید برای تهیه این غذا استفاده کنید.

در اینجا مجموعه این روش ها را به طور کلی و یک جا خواهید دید. اگر قصد دارید نوع یا روش خاصی از طرز تهیه این غذا را مطالعه کنید، می توانید بر روی لینک های زیر کلیک کنید.

  • طرز تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی
  • سس لازانیا (سس بشامل)
  • لازانیا با گوشت
  • لازانیا با گوشت چرخ کرده
  • لازانیا بدون فر (لازانیا گوشت روی گاز)
  • طرز تهیه لازانیا با سس سفید
  • لازانیا لقمه ای (لازانیا رولی)
  • لازانیا با مرغ و اسفناج
  • طرز تهیه لازانیا در ماکروفر، فر و ماهیتابه

طرز تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی

با وجود انواع خمیر لازانیا حاضری در بازار شاید هرگز به درست کردن این خمیر در منزل فکر هم نکنید؛ اما اگر علاقمند به آشپزی و به خصوص تهیه خوراک های خمیری باشید، به شما پیشنهاد می کنیم که این کار هیجان انگیز را حداقل یک بار تجربه کنید و دست به کار شده و در منزل با روشی که به شما آموزش داده خواهد شد یک خمیر لازانیا عالی و با کیفیت تهیه کنید.

برای تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی در سایت خبرنگاران دو روش به شما آموزش داده شده: تهیه خمیر لازانیا به وسیله غذاساز و تهیه خمیر لازانیا به کمک دست.

مراحل انجام کار تفاوت چندانی با هم نخواهد داشت و خواهید دید با کمترین امکانات می توانید لذت آشپزی در خانه را تجربه کنید. برای آشنایی با این دو روش روی لینک زیر کلیک کنید.

طرز تهیه خمیر لازانیا و پاستای خانگی

سس لازانیا (سس بشامل)

سس سفید که به سس بشامل نیز مشهور است ترکیبی است از آرد، شیر و کره. این سس که در ابتدا نامش در کتاب های آشپزی ایتالیایی دیده شد، امروزه سهم زیادی از آشپزی فرانسوی را در اختیار خود گرفته است. سس بشامل خود پایه نوع دیگری از سس های خوشمزه فرانسوی به نام سس Mornay است که در اصل ترکیبی از سس سفید و پنیر می باشد.

این سس را می توان به عنوان سس لازانیا مورد استفاده قرار داد و یا همراه با قارچ، در کنار انواع پاستا یا استیک سرو نمود. در ادامه با طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید فرانسوی به دو روش آشنا خواهید شد.

طرز تهیه سس بشامل (سس سفید لازانیا)

طرز تهیه سس لازانیا (سس سفید بشامل)

لازانیا با گوشت

لازانیا با گوشت یا لازانیا با سس گوشت، مشهورترین نوع لازانیا در سرتاسر جهان است. این غذا با استفاده از ورقه های لازانیا به اضافه گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی، قارچ، ادویه لازانیا و از همه مهم تر پنیر پیتزا تهیه می شود.

برای تهیه این نوع لازانیا شما می توانید به جای گوشت چرخ کرده از سویا نیز استفاده کنید و یا ترکیبی از گوشت چرخ کرده و سویا را باهم استفاده کنید.

این خوراکی باید با درپوش به مدت 45 تا 60 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه طبخ شود.

طرز تهیه لازانیا با گوشت بدون نیاز به سس مخصوص

لازانیا با گوشت چرخ کرده

لازانیا با گوشت چرخ کرده نوعی از این غذای خوشمزه است که در تهیه سس آن، گوشت چرخ کرده به کار رفته و ورقه های لازانیا با چند لایه و پنیر پوشانده می شوند. برای طبخ این غذا معمولا از فر استفاده می کنند؛ ولی در صورت عدم دسترسی به فر، می توانید از ماکروفر، ماهیتابه و همچنین اجاق گاز نیز کمک بگیرید. فقط به این نکته توجه داشته باشید که لایه رویی لازانیا را می توان با روشن کردن گریل فر، طلایی کرد، ولی در مورد لازانیا بدون فر چنین امکانی وجود ندارد و پنیر روی لازانیا فقط ذوب می شود.

طرز تهیه لازانیا با گوشت چرخ کرده

لازانیا بدون فر (لازانیا گوشت روی گاز)

همان طور که گفته شد، در روش اصلی تهیه لازانیا، این خوراک باید درون فر طبخ شود اما در صورتی که به فر دسترسی نداشته باشید می توانید به راحتی و با استفاده از یک تابه بزرگ و جادار، این غذا را روی گاز با دمای ملایم طبخ کنید.

در این روش تمام مواد میانی لازانیا باید خوب پخته شوند و لازانیا فقط در حد پخته شدن ورقه های خمیری و آب شدن پنیر، بین 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم باقی بماند.

برای پخت لازانیا بدون فر (روی گاز) می توانید از ورقه های لازانیا خشک استفاده کنید که در این صورت، باید سس گوشتی را رقیق تر از همیشه آماده کنید و روی لایه های لازانیا سس سفید بریزید تا ورقه های لازانیا به خوبی پخته شوند.

طرز تهیه لازانیا بدون فر (پخت لازانیا گوشت روی گاز)

طرز تهیه لازانیا با سس سفید

خشک شدن ورقه های لازانیا یکی از مشکلاتی است که در طبخ این غذا ممکن است با آن روبرو شویم، از اینرو بهتر است لازانیا با سس سفید طبخ شود تا این مشکل به وجود نیاید.

طرز تهیه لازانیا با سس سفید

لازانیا لقمه ای (لازانیا رولی)

لازانیا برای پذیرایی در مهمانی ها جزو یکی از بهترین و شیک ترین غذاها به شمار می رود. طرز تهیه لازانیا بسیار ساده اما زمان بر است و تنها ایراد کار، نحوه سرو این غذاست که گاهی باعث می شود میزبان از تهیه آن صرف نظر کند. در سایت خبرنگاران برای رفع مشکل سرو لازانیا، طرز تهیه لازانیا لقمه ای یا لازانیا رولی را به شما آموزش دادیم تا علاوه بر ساده تر شدن نحوه سرو این غذا، جلوه ای خاص و زیبا به میز مهمانی خود ببخشید و ذوق و سلیقه خود را به مهمانان خود نشان دهید.

طرز تهیه لازانیا لقمه ای (لازانیا رولی) + ویدیو

لازانیا با مرغ و اسفناج

همان طور که گفته شد، سس لازانیا مانند مایه ماکارونی و با استفاده از گوشت چرخ کردهف رب، ادویه لازانیا و ... تهیه می شود اما لزومی ندارد که حتما به این دستور پای بند باشید و از امتحان کردن دستور پخت های جدید و متوع بهراسید.

برای مثال شما می توانید برای تنوع بخشیدن به منوی غذای خانواده و همچنین گنجاندن سبزی مفیدی و پرخاصیتی مانند اسفناج در برنامه غذایی خانواده خود به جای پخت لازانیا با سس گوشت، این بار این غذا را با مرغ و اسفناج تهیه کنید.

لازانیا با مرغ و اسفناج طعم بسیار خوبی دارد و برای بچه ها بدغذا یک گزینه بسیار عالی است.

طرز تهیه لازانیا با مرغ و اسفناج

طرز تهیه لازانیا در ماکروفر، فر و ماهیتابه

در صورتی که قصد دارید از فر برای تهیه لازانیا استفاده کنید باید فر را از قبل در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف لازانیا را به مدت 20 الی 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.

در صورتی که قصد دارید از ماکروفر استفاده کنید، پایه مخصوص گریل را وسط سینی گردان قرار داده، ظرف را با درپوش روی آن بگذارید و با قدرت 100 درصد به مدت 5 الی 6 دقیقه اجازه دهید لازانیا بپزد.

دو نکته گفته شده تنها قسمتی از نکات مربوط به طرز تهیه لازانیا در ماکروفر، فر و ماهیتابه است. اگر می خواهید با نکات تکمیلی در این خصوص آشنا شوید، مطلب موجود در لینک زیر را مطالعه نمائید.

طرز تهیه لازانیا در ماکروفر، فر و ماهیتابه

لازانیا تنوع بسیار بالایی دارد و شما می توانید با توجه به سلیقه و ذایقه خود و خانواده تان، همه یا بعضی از مواد تشکیل دهنده این غذا را تغییر دهید و یک خوراک جدید و متنوع تهیه کنید و از امتحان کردن طعم های جدید لذت ببرید.

گروه ساختمانی ابان

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.
منبع: setare.com
انتشار: 22 مرداد 1400 بروزرسانی: 22 مرداد 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 41764

به "طرز تهیه انواع لازانیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع لازانیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید